top of page

ONZE KLANTEN

Actiz.jpg
ViaViela.png
Qbuzz_logo.svg.png

"Door hun verfrissende aanpak met daarbij ondersteuning van de juiste instrumenten hebben we met het hele team teamwaarden vastgesteld waar iedereen achter staat. Er was al snel een sfeer van veiligheid gecreëerd waarin ook mogelijk was om te spiegelen. Mijn team heeft het er nog lang over gehad hoe leuk en waardevol deze dag is geweest." 
Lees meer...

Alda Oelen, Team Manager HR Vitaliteit | GVB

"Wij hebben Wieke en Danielle ervaren als zeer professioneel, integer, deskundig en gedreven in hun begeleiding en trots op hun bedrijf. Beide totaal verschillend en toch hetzelfde. Ze zijn hetzelfde in hun aanpak; luisterend, confronterend, begeleidend en resultaatgericht. Maar wel op hun eigen wijze."  
Lees meer...

Ada van Splunter, HR Manager | Balans

"De aanpak van Buro Harthoofd is persoonlijk, concreet, praktisch, to the point en ook opbouwend confronterend. Deelnemers gaan met de juiste handreikingen concreet met zichzelf aan de slag." 
Lees meer...

Cindy van Weeren,
HR Manager | Olympia

InWork.png
Rijksmuseum-logo-oud.gif
center-parcs-logo-png-transparent.png
xelvin-logo.png
Visma_logo-1024x576.png
Huisartsenpraktijk rivierenbuurt.jpg
SAP_LOGO.jpg
Apple_logo_black.svg.png
Get Work.jpeg

"Wanneer ik terug denk aan de intervisie en insights verschijnt er direct een glimlach op mijn gezicht. De manier waarop jij (...) mij inzicht heb gegeven in eigen gedrag en het gedrag van anderen was heel helder en in sommige situaties ook hilarisch. Heerlijk om op deze manier geconfronteerd te worden met je eigen patronen. Je weet de vinger op de “zere plek” te leggen." 
Lees meer...

Marijke, deelnemer Intervisie 

"Wieke heeft mij een aantal maanden gecoacht het afgelopen jaar. Vanaf het eerste moment heb ik me erg op mijn gemak gevoeld bij haar en haar aanpak. Ik heb ontzettend veel van haar geleerd en zij heeft mij handvatten gegeven die ik zowel persoonlijk als professioneel kan gebruiken."
Lees meer...

Sabine Zollinger, Manager Customer Care | Unique

"De teams hebben met veel enthousiasme de trainingen gevolgd en als zeer bruikbaar ervaren in de dagelijkse contacten in de teams en de gesprekken die met de klanten worden gevoerd. Door een continue aandacht voor de teamafspraken en de coaching op de gesprekken is het effect van de training aanwijsbaar." 
Lees meer...

Gerwin Hament, Manager Sales B2B | E.ON

"Er wordt regelmatig door het team gerefereerd aan de training en de tools die jullie ze hebben meegegeven. Collega's weten elkaar nu te vinden en durven elkaar ook om hulp te vragen (...)"
Lees meer...

Marga Rijsdijk, Hoofd Afdeling BMO | Gemeente Dordrecht

De Brug.jpg
Igom.jpeg
Safetyguard.png
brixslogo.png
meander.jpg
hospitality-heroes-logo_2x.png
bottom of page