top of page

COACHING

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Soms kun je dat niet alleen en zijn inzichten, motivatie én inspiratie van een coach juist het duwtje in de rug dat je nodig hebt. Individuele coaching is zeer geschikt wanneer je op korte termijn maximaal resultaat wilt behalen. 

 

Of heb je een team met toptalenten, maar werkt het onderling nog niet zo lekker? Met Teamcoaching helpt HartHoofd inzicht te krijgen in elkaars talenten om beter samen te werken en te communiceren.

 

Coaching is persoonlijk. Maak daarom vrijblijvend een afspraak om te horen wat coaching voor jou of jouw team kan betekenen.

Harthoofd - training en coaching
Persoonlijke coaching
 

Je werkt aan het vergroten van je eigen verantwoordelijkheid, zelfvertrouwen, daadkracht en aan het realiseren van persoonlijke en organisatie doelstellingen. Je krijgt meer inzicht in je valkuilen, je gedrag, wat je belemmert en wat je motiveert. Zo kom je in beweging en kun je ongewenst gedrag ombuigen in gewenst gedrag en vastgeroeste patronen loslaten.
 

Veel voorkomende onderwerpen op het gebied van Individuele Coaching zijn:

  • Wat zijn mijn persoonlijke kwaliteiten en belemmeringen?

  • Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?

  • Hoe krijg ik weer plezier in mijn werk?

  • Hoe leer ik beter omgaan met mijn eigen emoties en die van anderen?

  • Hoe verbeter ik mijn (non)-verbale communicatie?

  • Hoe geef ik mijn grenzen aan?


Individuele coaching van HartHoofd is ook echt persoonlijk en op maat. HartHoofd wil jou met coaching inspireren, motiveren en ondersteunen. Ben je er klaar voor?

Harthoofd - training en coaching
Teamcoaching
 

Bij Teamcoaching draait het niet alleen om het individu binnen het team maar vooral om elkaar. Als teamcoach begeleidt HartHoofd het team om beter met elkaar te communiceren, de kwaliteiten van elk individu beter te benutten en de samenwerking te bevorderen. 

We maken o.a. gebruik van: de Succesfactoren van Lencioni, Insights Discovery, Persoonlijke gebruiksaanwijzing en Teamwaarden.

Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Contact
bottom of page