top of page

OVER HARTHOOFD

“Mensen helpen om een betere versie van zichzelf te worden; daar krijgen we energie van!”

Voordat HartHoofd een feit was, hebben we gedurende 18 jaar werkervaring opgedaan binnen de arbeidsbemiddeling. We hebben ervaring in commerciële en leidinggevende functies. Sinds 2002 zijn we werkzaam als trainer en coach waar we elkaar in onze gedeelde passie voor het ontwikkelen van mensen hebben gevonden. HartHoofd hebben we samen opgericht omdat we iets wilden doen waar we heel gelukkig van worden; mensen inzichten geven waardoor ze een nieuwe, betere versie van zichzelf kunnen worden. 

We hebben dezefde visie op opleiden, staan op dezelfde wijze in het leven en delen dezelfde humor. Tijdens een training of coaching zorgen we voor interactie, proberen we mensen te prikkelen en werken we met verfrissende werkvormen.

Ook wij blijven ons ontwikkelen. HartHoofd is officieel geaccrediteerd door de NOBCO en ST!R en heeft het EQA keurmerk op Practitioner niveau. Daarnaast is HartHoofd ook gecertificeerd partner van Insights Discovery. Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

 

Harthoofd - training en coaching
Wieke Sieverts
  • LinkedIn - White Circle
Telefoon : 06 - 13 99 32 47
e-mail : wieke@buroharthoofd.nl

“Wieke is een echte aanpakker. Ze is enthousiast, pro-actief en heel creatief. Ze komt altijd met nieuwe ideeën. Ze is ook heel zorgzaam en verbindend. Tijdens gesprekken stelt ze zich vaak kwetsbaar op, door met persoonlijke voorbeelden te komen en dat spreekt mensen aan.”

Harthoofd - training en coaching
Daniëlle Onderstijn
  • LinkedIn - White Circle
Telefoon : 06 - 36 45 46 59
e-mail : danielle@buroharthoofd.nl

“Voor Daniëlle geldt; What you see is what you get. Ze heeft gevoel voor humor en is pragmatisch en doelgericht. Ze geeft je op een plezierige manier een extra zetje en is stimulerend en inspirerend. Mensen zien haar als een pittig, maar ook als een heel warm persoon.”

Insights Discovery.jpg
bottom of page