top of page

TRAININGEN

Door de samenstelling van de groep, de individuele behoefte van iedere deelnemer en de cultuur binnen een organisatie is elke training maatwerk. Daarom werkt HartHoofd niet met standaard trainingen, maar geven we een training altijd vorm na een persoonlijk gesprek. 


We passen o.a. de theorieën van Covey, Lencioni, Goleman en Insights Discovery toe. Dit doen we met behulp van actieve en vooral prikkelende werkvormen. We zorgen voor een veilige leeromgeving, werken professioneel, zorgvuldig en met veel humor.

HartHoofd helpt en adviseert graag bij het samenstellen en opzetten van trainingen, opleidingsprogramma's en ontwikkeltrajecten. Humor, creativiteit, constructief denken en de praktijk zijn hierbij de leidraad.

Harthoofd - training en coaching
Harthoofd - training en coaching
Harthoofd - training en coaching
Leiderschap & Management
 

Als leidinggevende inspireer je jouw team, geef je richting, stel je doelen en delegeer je taken. Maar je beseft ook dat je continu moet werken aan het aanscherpen van je vaardigheden. Door een training die gericht is op Leiderschap- en Managementvaardigheden leer je deze vaardigheden in te zetten ten behoeve van zowel het individu binnen het team als de teamprestatie.


Meer weten? Vraag HartHoofd hoe een Leiderschap- en Managementtraining jou of jouw Managementteam naar een hoger niveau kan tillen.

Persoonlijke effectiviteit
 

Ontdek, ontwikkel en vergroot je persoonlijke kracht. Een training gericht op persoonlijke effectiviteit kan personen maar ook teams sterker maken. Het legt talenten en zwakke punten bloot en geeft antwoord op de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? en Wat heb ik dan nu te doen?. Het inspireert en motiveert, en dat alles in een veilige omgeving met prikkelende werkvormen. 

Inspiratiebronnen voor een dergelijke training zijn bijvoorbeeld RET en Covey. Ben jij bereid om in de spiegel te kijken en zaken los te laten die je als vanzelfsprekend bent gaan beschouwen?

Commercie

 

Als deelnemer aan één van de trainingen over verkopen, acquisitie en klantgerichtheid gebruik je voorbeelden uit eigen werksituaties en experimenteer je met lastige praktijkcases. Zo krijg je inzicht in jouw eigen gedrag, verschillende klanttypologieën en leer je dat commercie echt leuk is.

HartHoofd heeft geen standaard salestraining op de plank liggen. We spitsen de training helemaal toe op jouw organisatie om zo het maximale  rendement eruit te kunnen halen. Ben je al nieuwsgierig geworden? 

Contact
bottom of page